Mini cursus voorbereiden gesprek verzekeringsarts

J

Mini cursus met heldere uitleg

De WIA aanvraag is ingevuld en je wacht op de uitnodiging voor het gesprek met de verzekeringsarts.

Je ziet er tegenop en wilt weten wat je kunt verwachten tijdens zo’n gesprek. Welke vragen worden gesteld? Wat kun je wel zeggen en wat kun je beter achterwege laten?

Je hebt meer invloed dan je denkt. Als je snapt hoe de verzekeringsarts naar je dossier kijkt, weet je beter wat je wel en niet moet zeggen.

In deze mini cursus krijg je 25 onmisbare tips die jou door het gesprek met de verzekeringsarts loodsen. Elke tip is voorzien van extra uitleg.

Je krijgt wat “huiswerk” op zodat je goed voorbereid naar het gesprek met de verzekeringsarts toe gaat. Je hebt hierdoor je eigen dossier op orde en komt niet voor verrassingen te staan en vergroot je de kans op een eerlijke beoordeling aanzienlijk.

Je hebt 1 maand lang toegang tot deze mini cursus. Als het te veel informatie in 1 x is, dan kun je de video stopzetten en een volgende keer verder kijken. Onthoud wel bij welke tip je bent gebleven of herhaal het zoveel je wilt.

Ga niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat aan de slag. Zodra de afspraak met de verzekeringsarts is gepland, is het goede moment.